VILLA NESTS BOENDEKONCEPT

 

Villa Nest utvecklar och säljer bostäder enligt ett trygghetskoncept. Det innebär att vi inte bara erbjuder moderna lägenheter, utan också står för driften och serviceutbudet i konceptet.

Hjärtat i Villa Nests hus är den bemannade loungen där man kan sitta ner för en kopp kaffe med en tidning, boka service eller någon av de gemensamma funktioner som finns i huset. Bil- och cykelpool, mötesrum och gym med personlig träning är bara några exempel på vad som erbjuds. Vi tror på tillgänglighet och flexibilitet. Vårt utbud är brett och alltid av hög kvalitet, men du väljer själv just de delarna som skapar värde för dig.

Huset ska vara en samlingsplats för människor i alla åldrar. Vi inbjuder till spontana eller planerade möten med hjälp av Café och Deli, bokningsbara mötesrum och övernattningslägenhet.

HusskissMAJ.jpg
interiordesk.jpg

Genomtänkta lägenheteR

Våra lägenheter är utformade för att man ska kunna bo kvar hela livet. Vi bygger tillgänglighetsanpassat, men lägger samtidigt stor vikt vid att skapa miljöer som tilltalar människor i alla åldrar med spännande arkitektur och inredning. 

Materialen vi arbetar med är av hög kvalitet och noggrant utvalda för att skapa vackra och inspirerande miljöer.

Storleken på våra lägenheter varierar från 1:or till 4:or, och vi arbetar med generösa och öppna planlösningar för rymd och trivsel. 

 
bell.jpg

SERVICE PÅ DINA VILLKOR

Det ska vara enkelt att bo på Villa Nest. Våra hus är alltid bemannade av kunnig och trevlig personal som hjälper till - antingen på egen hand eller med hjälp av våra servicepartners. 

Vill du boka städning, massage eller två av våra el-cyklar för en utflykt? Hör av dig till receptionen eller boka på egen hand i vår Villa Nest-app. Hemmakväll med roomservice? Vi skickar upp god, färdiglagad middag från vår Deli. Något att fira? Boka catering eller till och med festlokal i huset. Hjälp med teknik som krånglar? Kom till oss. Vi klarar det mesta och gör vi det inte vet vi alltid vem man kan ringa!

 
BMW I3.png

"SHARING IS CARING"

Vi tror på delade resurser för ökad livskvalitet. Tillsammans med de andra boende i huset har du möjlighet att använda mötesrum, lounge, gym, bilar, elcyklar mm - precis så mycket eller lite som passar dig. De flesta funktionerna ingår i ditt medlemsskap, medan andra, som exempelvis användandet av vår bilpool, går att lägga till flexibelt när det passar. 

cyril-saulnier-250098.jpg

HÄLSOHUB

Genom vår HälsoHub tillhandahåller vi verktygen för att maximera hälsa, höja livskvalitet och förhindra sjukdom. De fysiska ytorna består av ett gym, med tillgång till utbildad personlig tränare och sjukgymnast, och ett flexibelt mottagningsrum där vi bland annat kan erbjuda hälsoundersökningar, tandvård och massage. 

HälsoHubben har också en egen app, som alla i huset har tillgång till via sin smartphone, surfplatta eller dator. Där finns ett stort utbud av information om träning och hälsa, men också möjlighet att samla mätningar av den egna hälsan, boka träning och rehabilitering, eller få tips om hur man exempelvis undviker fallskador.

 
applewatch.jpg

Väl utbyggd teknik och välfärdsteknologi

Teknik kan verkligen underlätta vardagen. På Villa Nest har vi ett eget utvecklat informations- och kommunikationssystem som samlar alla användbara funktioner i ett enkelt och mycket användarvänligt gränssnitt. 

Varje boende bestämmer själv vilka funktioner som intresserar dem och får hjälp att installera dem på surfplattan i lägenheten. Här kan man kommunicera med serviceorganisationen eller Villa Nest hemtjänst, men också ha videosamtal med vänner och familj, eller varför inte koppla till ett trygghetslarm eller sensorer som idag går att få förskrivet som hjälpmedel eller köpa på konsumentmarknaden. Om något sedan krånglar är det tryggt att veta att Villa Nest personal finns bara en knapptryckning bort i samma system.

 
cafetable.jpg

GEMENSKAP OCH ETT RIKT AKTIVITETSUTBUD

Huset är utformat att inbjuda till möten och social aktivitet. Utöver naturliga mötesplatser, som loungen eller vårt café, erbjuder Villa Nest som organisation ett rikt utbud av aktiviteter som man som medlem har möjlighet att ta del av. Det kan handla om föreläsningar eller mentorskapsprogram där studenter erbjuds ta del av de boendes erfarenheter från arbetslivet, eller så kan det vara ett besök bakom kulisserna på Operan med efterföljande föreställning.

Som boende är du själv med och skapar delar av innehållet i aktivitetsutbudet. Villa Nest finns alltid där för att säkerställa att det blir enkelt och tillgängligt.