Nu vill vi sätta dig i Fokus!

Vi vill skapa ett helt nytt boendekoncept för seniorer i Västra Roslags-Näsby i Täby. Men vi behöver din hjälp att utforma innehållet.

Vid ett antal tillfällen i november månad genomför vi fokusgrupper med 6-8 deltagare guidade av en  erfaren moderator. Det finns inga rätt eller fel utan deltagarna ges möjlighet att ge viktiga insikter utifrån erfarenhet och behov. En diskussion tar ca 2 timmar och brukar vara väldigt trevlig. Det blir en härlig gruppdynamik där frågeställningarna ses från olika perspektiv och man sporrar varandra till att aktivt bidra med egna synpunkter och komma vidare i diskussionen.

Anmäl dig på länken nedan. Som tack för hjälpen finns möjlighet att med förtur välja bostad i vårt nybyggda projekt i Västra Roslags-Näsby.

Fokusgrupperna genomförs den 6-14 November på Täby Kommuns projektkontor Roslags-Näsby, Stationsvägen 21, 1 tr. i Täby och leds av erfarna Code Concept.


Villa Nest och vår partner Botrygg som bygger huset i Västra Roslags-Näsby, kommer att finnas på plats för eventuella frågor efter diskussionen. För frågor tills dess, hör av dig på info@villanest.se eller 08-121 469 32.

OBS - antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.

 

ANMÄLAN TILL FOKUSGRUPPER VILLA NEST

* Obligatoriskt fält
Jag önskar delta *
Klicka för ett eller flera alternativ som du kan delta.